avatar

Fotofesta 2008: 23 de maig al Centre Cívic Golferichs

Fotofesta 2008 al Centre Cívic GolferichsQuè és la FotoFesta 2008? són unes jornades fotogràfiques bianuals organitzades per l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca (Centre Cívic Golferichs).

L’edició actual es celebra el 23 de maig, de 17 a 23 hores, i a la seva programació hi podreu trobar tallers oberts, conferències, exposicions, galeria, mostra de llibres i projeccions de treballs recents d’alguns dels fotògrafs més rellevants del país.

A les 22h es realitzarà la projecció final de festa on podreu veure entre d’altres audiovisuals de: Consuelo Bautista “Calle Hospital”, Mireia Bordonada “A way of life”, Paco Elvira “De Kabul a Oberhausen”, Paola de Grenet “Pink dreams”, “Els albinos de La Rioja” i Tino Soriano “Connectats a la vida”

On es fa? A la Gran Via de les Corts Catalans 491, Barcelona (veure mapa). Aquí en trobareu més informació.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.