avatar

Fotografies + Firefox + 3D = PicLens

PicLens, fotografies en 3DSi estàs llegint aquesta noticia, probablement estiguis especialment interessat en la fotografia. Si a més ets usuari habitual de Firefox, es podria dir que estàs de sort. Et presentem l’eina que conjunta els dos elements de la forma més espectacular: PicLens.

PicLens és un complement pel Firefox que permet navegar i visualitzar galeries de fotografies d’una forma gens habitual i certament atractiva: les fotografies es presenten formant un mosaic sobre un panell amb un fons negre que omple tota la pantalla, i que podem desplaçar a voluntat per tal de veure qualsevol de les imatges en detall. Els moviments del panell, amb sensació de tridimensionalitat i certa inèrcia, fan que la navegació sigui molt intuïtiva i natural. L’absència d’elements que destorbin a la presentació de les fotografies fa que aquestes prenguin tot el protagonisme.

PicLens funciona amb els llocs de fotografia més comuns, com Flickr, Picasa web, Fotki, devianART i molts altres. PicLens funciona també amb el resultat de les cerques de imatges a Yahoo, Google, Ask Images, Live Images i AOL. A més, també podem adaptar la nostra pròpia web per tal que les galeries siguin compatibles amb PicLens.

Ara potser sí que cal aclarir que no hem estat completament imparcials: PicLens és disponible per altres navegadors a més del Firefox, com per exemple MS Internet Explorer (versions 6 i 7) i Safari. Però és que ens agrada tant el Firefox…

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Fotografies + Firefox + 3D = PicLens”

  1. Jo ja el faig servir, és genial una gran aplicació !!!