avatar

Fotos velles, “made in japan”

Wanokoto, les fotos del besaviSi us ve de gust veure com serien les vostres fotos si les hagués fet el vostre besavi japonès, o com es veuran d’aquí uns quants anys, només cal que visiteu l’envellidor de fotos de Wanokoto.

Sí, ho sabem, és una web en japonès. Però això no ha de ser pas un problema pels que no dominem la llengua d’en Toshiro Mifune. Només cal fer clic al botó per sel·leccionar la vostra foto i després al botó de sota (si, el blau amb caràcters japonesos). Veureu l’efecte resultant uns segons després.

Si amb això no heu quedat satisfets, i sou prou valents, també podeu provar aquesta altra web. Aquí podreu pujar la vostra foto (tipus carnet) i veure quin aspecte feu amb diferents edats, sexe o raça.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.