avatar

Jaume de Laiguana ens vol espantar

Ariadna Gil a 'Aracnofobia', per Jaume de LaiguanaEncara que no és una noticia de rigurosa novetat, val la pena repescar-la pels que potser no es van asseventar en el seu moment. Amb el titol “Una producció de por” el fotograf Jaume de Laiguana va presentar el passat gener una magnífica col·lecció d’imatges elaborades pel suplement YoDona del diari El Mundo.

En aquesta serie de fotografies, creada amb ocasió de l’edició dels premis Goya d’enguany, de Laiguana fa un homenatge als clàssics del cine de terror i de suspens, construint escenes protagonitzades per actrius espanyoles guanyadores o candidates al Goya.

A més de la magnífica col·lecció de fotografies, podeu veure el video de la realització.

Ariadna Gil a 'Aracnofobia', per Jaume de LaiguanaElena Anaya en 'El tren del terror', per Jaume de LaiguanaPilar López de Ayala en 'Vértigo', per Jaume de LaiguanaLola Dueñas en 'La máquina del tiempo', per Jaume de LaiguanaNatalia Verbeke en 'La máquina del tiempo II', per Jaume de LaiguanaMaría Valverde en 'La Dama del Lago', per Jaume de LaiguanaMaribel Verdú y Blanca Portillo en 'Las diabólicas', per Jaume de LaiguanaElvira Mínguez en 'Mulholland Drive', per Jaume de LaiguanaVerónica Forqué en 'El Resplandor', per Jaume de LaiguanaManuela Velasco y Goya Toledo en 'Las novias de Drácula', per Jaume de LaiguanaMaría Esteve en 'La matanza de Texas', per Jaume de LaiguanaIvana Baquero y Ana Torrent en 'The Ring', per Jaume de LaiguanaVerónica Sánchez en 'Abierto hasta el Amanecer', per Jaume de LaiguanaVerónica Echegui en 'La parada de los monstruos', per Jaume de Laiguana

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.