avatar

Jeff Bridges, actor-fotògraf

Jeff Bridges, actor-fotògraf

La majoria segurament tenim ben pressent en Jeff Bridges, el cèlebre actor de cine que hem vist a pel·lícules com “Tron”, “Tucker”, “El rei pescador”, “K-pax” o la recent “Iron-man”. El que potser alguns no saben és que en Bridges també fa fotos, especialment durant el rodatge dels films en els que hi participa. I cal dir que és fotògraf més que notable, amb exposicions i un llibre de fotografies publicat.

Jeff Bridges fa servir amb freqüència una càmera panoràmica, la Widelux Panoramic. Això ja dota les seves fotografies d’un punt de vista prou singular. A més, com ell mateix diu “fer fotos als rodatges exposa una mica de la màgia; desemmascara coses que no es pensava que havien de ser vistes mai”. Això encara resulta més palès en veure el treball fotogràfic d’en Bridges: autentics fotoreportatges, completats amb els seus comentaris, on recull el que passa durant la preparació, maquillatge, rodatge, descansos… Us recomanem un vol per la galeria del rodatge de “Iron Man” per tal de descobrir el que passa darrera de la càmera, vist des del darrera d’un altre càmera!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Jeff Bridges, actor-fotògraf”

  1. Te unes fotos genials aquest paio, a més com a actor m’encanta, sobretot a El Gran Lobowski !

  2. Aaamigo, si yo tuviera el sueldo de actor del sr Bridges no dudaría en comprarme una widelux :-)