avatar

XXVIII Jornada APROFOT

Logo AprofotEl proper dijous 5 de juny es celebra al Hotel Termes Montbrió la XXVIII JORNADA PROFESSIONAL APROFOT (Associació Provincial de Fotògrafs Professionals de Tarragona).

Durant aquesta jornada tindrem l’oportunitat de veure el treball i la manera de fer de dos grans fotògrafs nacionals. Joan Garrigosa (Barcelona) que des de fa anys es dedica a la fotografia publicitària i s’ha especialitzat en els sectors industrial i alimentari i guanyador de diversos premis LUX , i Clemente Jiménez (Almeria). Algunes de les seves obres han estat nominades als premis Goya, i també ha obtingut diverses “Obres de mèrit” i cinc obres a la “Col·lecció d´Honor de la FEPFI.

Us podeu descarregar el programa de la Jornada en català i en castellà.

LLoc: Hotel Termes Montbrió (Tarragona).
Data: 5 de juny de 2008.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.