avatar

La mina a Caixa Fòrum

La Mina, fotografies de Hannah Collins

Caixa Fòrum ens presenta des d’ahir alguns dels treballs més recents de la artista anglesa Hannah Collins. La mostra es basa fonamentalment en la fotografia i en algunes peces de cinema documental experimental on podem veure la vida de diferents grups humans que s’estableixen en un lloc diferent al del seu origen, amb la seva cultura, les seves circumstàncies, el seu passat i present.

La part fotogràfica consta de 20 fotos panoràmiques de gran format. Collins es va donar a conèixer pels seus treballs a gran escala, de paisatges a bodegons, que tot i la monumentalitat no perden caràcter íntim.

Acostuma a passar moltes temporades a Barcelona, i afronta els relats amb un gran respecte per les persones que s’avenen a confessar-se davant la seva càmera: “Arribo, veig una cosa i, si crec que es pot explorar, l’exploro”, explica amb senzillesa.

En aquesta exposició es mostren dos dels seus treballs més recents, Història en curs (2007) i La Mina (2001-2004), i també una tercera peça inèdita, Paral·lel (2007).

CaixaForum Barcelona
Dates de l’exposició:
Oberta del 23/05/2008 al 24/08/2008

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.