avatar

Maleonn, un fotògraf xinès

MaleonnPoca cosa en sabem d’aquest fotògraf xinès, que te 36 anys i que viu i treballa a Shanghai. El mes interesant però es la seva obra. Encara que sembli que pot estar tot fet, sempre hi ha gent que te la capacitat de sorprendre’ns i aquest es el cas d’en Maleonn.

No us perdeu les seves galeries, n’hi han que son veritables joies, una mica especials i potser no al gust de tothom, però si mes no singulars i plenes d’encant. Estem contents de poder descobrir per vosaltres aquests tresors ocults que s’amaguen a la xarxa.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Maleonn, un fotògraf xinès”

  1. He vist algunes d’aquestes fotos i em semblan tot una obra d’art! Impressionants. Gracies per aquest descobriment.Hi haig de passar més temps amb aquest pajaro! Molt bó!

  2. No coneixia aquest autor i m’ha semblat espatarrant!! D’un deliri de color i formes extraordinari! Surrealisme en estat pur!