avatar

Mamiya: renovant el mig format

Mamiya 645afdIIIMamiya presenta la seva darrera càmera de mig format Mamiya 645AFDIII. Si bé és una evolució de la 645EFDII, en aquest nou model s’han introduït tantes millores que ben bé es podria considerar una càmera completament nova. Bo i així, s’ha fet un gran esforç per mantenir al màxim la compatibilitat amb els models anteriors. Això permet que aquesta nova càmera pugui fer servir tant xassís de pel·lícula com digitals, de diverses marques.

Entre d’altres millores, cal assenyalar la comunicació entre cos, xassís i objectius a través del protocol MSCE, la velocitat del nou motor d’arrossegament per la pel·licula (de 1,2fps a 2fps), el sistema d’autofocus més ràpid i silenciós, control del tancament del mirall integrat al disparador, etc.

Acompanyant aquesta nova meravella tecnològica, Mamiya presenta tres noves òptiques: el Sekor AF 80mm f2,8 D (equivalent a 50mm en format 24x36mm); el Sekor AF 150mm f2,8 IF D, ideal per retrat i amb una distància d’enfoc mínima de només 1m; el Sekor Zoom AD 45-90mm f4,5 Aspherical, que equival a un zoom 28-56mm en format de 24x36mm, amb una distància mínima d’enfoc de 50cm.

Podeu consultar més detalls així com informació sobre la resta dels productes Mamiya a la web de Disefoto S.A., importador oficial de la marca.

Ja ho sabeu, somiar és gratis!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.