avatar

Manfrotto 3007, a prova de DSLR

La marca italiana ha presentat el mini-kit 3007, un mini-tripode dirigit a les DSLR i els accesoris. Fins ara només els havíem vist per a compactes i per tant adequats per a suportar no gaire pes.

El Manfrotto 3007 es diferent, es molt ferm i de gran precisió, suporta qualsevol reflex mitjana amb el seu grip i el corresponent objectiu.

El kit inclou una bossa per guardar-lo, la ròtula i una extensió per fer-lo més alt. El tripode el podeu utilitzar per a la càmera o be per a col·locar-hi flaixos auxiliars.

I tot plegat no arriba al $80, que tal com esta el canvi vol dir poc més de 50€.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Manfrotto 3007, a prova de DSLR”

  1. 1er) ja era hora que es tregués un trípode com aquest. Jo anava amb un hama de molles que va molt bé, sempre i quan utilitzés un càmera compacta. Sempre tens un cotxe, una paret, una taula o el terra on apoiar o fer que la foto surti (una mica) menys moguda!
    2on) felicitar-te/vos pel blog. Molt interessant… i en català!
    3er) t’/us he trobat a través de microsiervos (una gran pàgina de referència per a mi)
    Molta sort!

  2. Acabe de descobrir-vos. Ànim amb la web. A veure si tinc temps per seguir la vostra web. Algú sap on aconseguir aquest trípode?

  3. Potser et podries posar en contacte amb el nostre patrocinador del concurs mensual, Disefoto. Ells son distribuïdors de Manfrotto i segur que et diran on el pots trobar.

  4. Molt bé, ho faré. Gracies