avatar

Markus Hartel, fotògraf de carrer

Markus Hartel, fotografia de carrerQualsevol dia us podeu trobar amb Markus Hartel viatjant al metro de New York, amb la corretja de la seva Leica prudentment enrotllada al voltant del canell, preparat per l’acció. Si passeu pel seu costat, segurament no notareu com enquadra amb la seva Leica, des de la cintura, dispara i, com qui no vol, gira per captar un altre.

Així ens presenta en Markus Hartel la seva web. Especialitzat en el que els anglosaxons en diuen “street photography”, Hartel segueix la tradició dels grans fotògrafs que s’han ocupat d’atresorar fragments de la vida quotidiana amb les seves fotos. Tal com van fer Bresson, Doisneau, Brassaï o Vinograd, Markus Hartel es fon amb l’entorn urbà per copsar moments de la vida del carrer, la vida de tothom. Us convidem, doncs, a fer una passejada pels carrers de Nova Iork, guiats per la mirada d’en Markus Hartel.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Markus Hartel, fotògraf de carrer”

  1. Per quili agradi la fotografia de carrer no hi ha hagut un altre fotògraf com Callahan:
    Veure: http://www.youtube.com/watch?v=9mTiUug6PNM