avatar

OVNI, imaginació, muntatge o realitat

Ara potser no hi ha tanta afició, vocació o només es tan sols que se’n parla menys per la TV, però hi ha gent que dedica molt de temps i diners a intentar documentar aquest fenomen.

Sempre m’he preguntat perquè les fotografies d’OVNIs no es veuen mai be del tot, però he pogut comprovar que no sempre es així en el lloc Ufocasebook, on ha sortit un artícle amb les millors fotografies d’OVNIs de tots els temps i n’hi ha que es veuen força be.

A l’esquerra trobareu un llistat amb les dates de cada fotografia, la primera documentada es de 1870. De fet però, per l’aspecte podem deduir de quina època son, per exemple la que s’ha utilitzat per documentar la noticia es de 1967, es nota oi? Això deu ser que la moda es universal?

Ara m’ha vingut a la memoria allò de Klaatu Barada Nikto, algú ho recorda?

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “OVNI, imaginació, muntatge o realitat”

  1. siiii!! de fet llegirho mha provocat un petit moment ‘flashback’, mhe recordat veient ‘La clave'(programa de TV del José Luís Balbín), jo amb 9 o 10 anys veient la pel·licula del robot-extraterrestre que baixava a la terra des d’una nau com la de la foto del vostre post. Perquè era aquesta pel·licula, oi?