avatar

Perfect Raw, el fruit de la tenacitat

Llegim a la pàgina de l’amic Guillermo Luijk que ell, en Manuel Llorens i en Fernando Ariznavarreta estan desenvolupant un revelador de RAW basat en el codi original del DCRAW.

Sens dubte es una gran noticia que alguns anem seguint des de fa temps per l’interès que te, ja que el resultat de treballar amb aquest nou revelador seria una imatge lliure de processat, cosa difícil d’aconseguir amb els reveladors comercials. Volen dotar aquesta eina d’una interfície visual atractiva, però sense renunciar a cap de les funcions de control precís que brinda el programa d’en David Coffin. Els avanços que es facin al respecte es poden seguir a un fòrum dedicat, a Ojo Digital.

També us volem avançar la noticia de que si tot va be, al final de juny tindrem al Guillermo a Vilassar de Dalt, fent un curs d’un dia sobre revelat avançat de Raw organitzat per espaifotografic. Ben aviat ho anunciarem convenientment.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.