avatar

Podcast de Memo Flores

Guillermo “Memo” Flores es un fotògraf professional resident a Guadalajara, Mèxic, especialitzat en fotografia de moda. A la seva web hi trobem una galeria fotogràfica de gran qualitat, així com un blog i un fòrum.

Però el que mes crida l’atenció es que es dels pocs que manté un podcast fotogràfic totalment en castellà. Actualment porta publicats 108 capítols en els que toca des de la il·luminació, fins a com dirigir una model a l’estudi.

Una visita imprescindible per tots aquells que sentim curiositat per com treballen altres fotògrafs i que volem aprendre. Sempre ens imaginem que els fotògrafs de moda treballen amb uns equips molt sofisticats. A mi personalment m’ha sorprès la manera tant senzilla que te de treballar i les grans imatges que arriba a aconseguir amb un sol flaix.

Per entrar directament al podcast del fotògraf.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.