avatar

PosterRazor: necessitaràs una paret més gran

PosterRazor: fes els teus propis pòsters!Segurament algun cop heu pensat en la possibilitat de fer una copia ben gran d’una foto vostra de la que esteu especialment satisfets. Una ampliació tamany pòster, o més gran encara, fins cobrir una paret o gran part d’ella. Ara bé, la trista realitat és que per fer una copia de grans dimensions cal trobar un laboratori preparat i, a més, probablement el preu no serà gens econòmic.

Doncs us oferim una solució! Bé, si més no, és una solució a l’abast de qualsevol que tingui accés a una impressora i ganes de gastar paper i tinta, que tampoc la regalen, vaja. En qualsevol cas, potser us agradaria provar el PosterRazor: un programa gratuït que us permet preparar una imatge de grans dimensions per seccions de menor tamany (DIN A4, DIN A3 i tamanys americans). El pòster resultant pot ser tan gran com vulgueu, amb les limitacions donades per la paret on el voleu penjar, el paper que voleu gastar i el vostre pressupost en tinta. PosterRazor pot manegar-se amb gran varietat de formats d’imatge i profunditats de color i, a més, hi ha disponible una versió en Castellà. Dissortadament, ningú ho ha traduït al Català encara.

Us animeu a fer el vostre primer super-pòster amb PosterRazor?

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.