avatar

Sotheby’s subhasta una fotografia de Lewis Carroll

Alice Magaret Price com a pastoraTots coneixem les múltiples facetes d’en Lewis Carroll: escriptor, lògic, matemàtic, religiós anglicà i fotògraf. Sabem també de la seva afició a fotografiar nenes, freqüentment despullades. Això va portar-li seriosos problemes que el van fer destruir la majoria de les fotografies realitzades. En conseqüència, només s’han pogut trobar 6 de les més de 100 fotografies de nus que Carroll va fer. Podeu veure algunes de les seves obres en aquesta pàgina web.

Precisament el proper 13 de maig, las sala de subhastas Sotheby’s presenta diversos lots de fotografies, amb peces del germans Lumiere, Cartier Bresson, Bill Brandt i d’altres artistes de la fotografia contemporània. Entre totes elles, destaca una albúmina titulada “Alice Margaret Price com a pastora”, feta al 1878 per Charles Lutwidge Dodgson. Sembla ser que el preu de sortida estarà al voltant dels 5.000-7.600€, però atès la singularitat de la peça es preveu que arribi a una xifra final molt més elevat. Podeu veure el catàleg de la subhasta des d’aquest enllaç.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.