avatar

Temps de flors, a Girona

Girona Temps de flors 2008 D’aquí a una setmana arrenca la nova edició de Girona Temps de Flors. Per a qui no conegui aquest esdeveniment, només cal dir que és una de les millors ocasions per veure aquesta ciutat en esplendor, quan la majoria de llocs més coneguts s’engalanen amb diverses mostres d’art floral i es pot accedir a racons on habitualment no és possible (per exemple els patis d’algunes cases del Call Jueu).

Pels amants de la fotografia és un objectiu fotogràfic de primer nivell, ple de gent diversa, color, textures, arquitectura i també, perquè no dir-ho, amb un concurs de fotografia dedicat a aquesta mostra, prou interessant.

Per a més informació, seguiu aquest enllaç: Girona Temps de Flors 2008

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Temps de flors, a Girona”

  1. Val la pena,hi ha un concurs molt intresant. En la edició anterior, em van otorgar un accèsit. Salut!!!

  2. Aquest esdeveniment val molt la pena. Us recomano aixó sí, que si voleu fer fotos no aneu en diumenge… Arriba a ser frustant de la gran quantitat de gent que hi ha.

    Salutacions!