avatar

Terra de Ningú, una galería fotogràfica virtual

Can Paixano, en un racó de la BarcelonetaDes d’espaifotografic volem fer-nos ressò d’aquesta nova pàgina de fotografia en català. Terra de Ningú es un espai virtual on hi podeu exposar lliurement les vostres fotografies, a manera de galeria virtual, només cal que entre elles hi hagi un fil conductor.

En Carles Calero i la Patri Rodriguez en son els creadors i impulsors d’aquesta iniciativa, que desitgem que els vagi molt be.

Ahir mateix va posar-se en marxa una nova exposició, aquest cop d’en Carles, que es diu Can Paixano, en un racó de la Barceloneta, on hi trobarem un reportatge fotogràfic d’aquest lloc tan entranyable i on es pot reviure encara l’ambient de les antigues tasques marineres del barri de la Barceloneta.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.