avatar

Ajudem la guineu a fer un record mundial!

Firefox 3El tema no és directament fotogràfic, però en cert aspectes pot resultar positiu pels que gaudim de la fotografia a la web. Es tracta de contribuir a la difusió del navegador Firefox, que és a punt de presentar la versió 3. La idea és aconseguir que el proper dia 17 de juny, el dia en que la nova versió de Firefox serà oficialment pública, un bon munt de gent se’l descarregui. Quants més, fins aconseguir establir el rècord Guinness del programa més descarregat en 24 hores.

De pas, ajudem a millorar la web al recolzar un dels navegadors més ajustats a normes i estàndards i que, per tant, garanteix una navegació per la web més segura, estable i predible. A més, facilita la vida als dissenyadors i programadors de pàgines web, que sovint han de batallar amb les peculiaritats i capritxos d’algun navegador “dominant” (ja sabeu quin un, oi?).

Per formar part de la festa i col·laborar en el rècord, us podeu apuntar en aquesta web per tal de rebre l’avís tant a viat com el nou Firefox estigui disponible per descarregar.

Firefox és un navegador de gran qualitat, gratuït, extensible, molt ràpid, estable i amb un extraordinari suport per part de una gran comunitat de usuaris i programadors. A més, també el podeu fer servir en Català, amb corrector ortogràfic i tot. Personalment, us el recomano com a “navegador de capçalera”!

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Ajudem la guineu a fer un record mundial!”

  1. Hola,
    M’agrada aquesta iniciativa. Des de fa molt de temps que només utilitzo firefox.
    Salutacions!