avatar

Ashes and Snow

Ashes and Snow, de Gregor Colbert

Cendres i Neu és el nom d’aquest extraordinari projecte de Gregor Colbert. En ell l’autor ens fa veure la seva visió d’un món on els animals convisquin en harmonia amb els humans. Es un projecte que creix i que està format pel conjunt de fotografies, una pel·lícula, varis curtmetratges i una novel·la. Ashes and snow intenta suprimir les barreres naturals que existeixen entre els animals anomenats racionals i els demés, i ens anima a comprendre la nostra natura compartida.

El Nomadic Museum es la llar permanent de Cendres i Neu des del 2005, però aquesta va començar el 2002 a Venècia. El 2005 va anar a New York, el 2006 a Los Angeles, el 2007 a Tokio i el 2008 a Ciutat de Mèxic. Esperem algun dia poder gaudir d’aquest preciós projecte a prop nostre. El Museu Nòmada és una estructura desmuntable de milers de metres quadrats capaç d’albergar tot aquest muntatge i a la vegada és transportable, per tal de continuar amb el viatge sense rumb que ha pres l’exposició.

Els diners que genera l’exposició serveixen per finançar la Flying Elephants Foundation i Colbert segueix les seves expedicions i continua desenvolupant el projecte.

Crec que és la web que més m’ha agradat de totes les que he vist, una experiència màgica i mística, com deia algun crític. No us perdeu l’apartat Experiència, realment ho és.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Ashes and Snow”

  1. Es un treball magnífic! Un montatge que et fa entrar en un món real i fantàstic a la vegada. Un món de somnis acompanyat amb una mùsica adient. Jo l’havia vist fa un temps ja i tornar-lo a veure m’ha agradat motl.