avatar

Cares de ciutats

Cares de ciutats

Sabies que les ciutats tenen cara? Que a cada lloc hi ha una serie de trets comuns entre els seus habitants? Que segurament aquests trets van canviant a mida que arriba gent d’altres llocs? I que es pot treure un patró comú i amb una mica d’imaginació podem fer una única cara que englobi els habitants d’un lloc?

Això es el que ha fet en Mike Mike en el seu projecte “The Face of Tomorrow” (La cara del demà) on a partir de les fotografies dels habitants de diferents ciutats n’ha sintetitzat els trets comuns. A partir de 100 fotografies de persones d’un barri concret, les divideix en homes i dones i n’obté una única imatge. Ell mateix diu que “La cara del demà es com un cens. Una instantània de un lloc i d’un temps determinat. El present i el futur”. Fins ara podem veure 16 ciutats de tot el món: Quito, Lima, Santiago de Chile, Sao Paulo, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Londres, Amsterdam, Colònia, Pamplona, Lisboa, Estambul, Ankara, Damasc, Hong Kong i Sidney. I ben aviat les cares de Washington, Austin, Ciutat de Mèxic, Bogotà, Budapest, Tel Aviv i Tokio.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.