avatar

Concurs pels fotoblogs

PHE08 y Cámara abierta 2.0: el lugar del internautaNormalment no acostumem a posar masses noticies referents a concursos de fotografia a la pàgina, però en aquest cas, i sobre tot pels que teniu un blog creiem que pot ser interessant conèixer una iniciativa de TVE relacionada amb Photoespaña08.

El cas es que s’ha creat una plataforma comuna a internet entre el programa Cámara Abierta 2.0 i Photoespaña 08 mentre duri la celebració d’aquesta mostra. Una setmana abans de finalitzar, el 15 de juliol, es tanca el plaç per la pujada de fotos.

La participació es molt fàcil ja que es tracta senzillament de seleccionar una foto del vostre blog tot posant un post que digui “PHE08 Y CÁMARA ABIERTA 2.0: EL LUGAR DEL INTERNAUTA” i enviar el link al correu del programa: camara.abierta@rtve.es.

L’únic una mica enrevessat, des del meu punt de vista, es el tema de la foto: “Lugar/ Lugar del internauta”, però aquí ja hi entra la imaginació i la gràcia de cadascun dels participants. El millor es que Camara abierta 2.0 emet setmanalment un reportatge dedicat als blogs que han enviat el link, els 3 premiats, seran publicats durant tot l’any dins la web de Photoespaña.

Font: Cámara abierta 2.0

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.