avatar

El ull que et mira no és ull per que tu el veus

The ocularist, fotoreportatge de Marc Steinmetz“…és ull per que ell et veu”. Segur que tots heu reconegut aquests versos d’Antonio Machado, d’un dels seus “Proverbis”. Però, i si el ull que et mira no és ull? Be doncs, si mai us heu preguntat, i potser ja és quelcom prou estrany de preguntar-se, com es fan aquests ulls de vidre que hem vist tots en alguna pel·lícula, o potser en alguna circumstància més propera, ja ho podeu saber: en Marc Steinmetz us ofereix un petit reportatge fotogràfic en el que es descriu el procés.

Vistes les fotos, resulta més una activitat que relacionariem amb la feina d’un orfebre, d’un vell i experimentat artesà, que amb qualsevol altre cosa amb implicacions més morboses.

Si els ulls de vidre no son plat del vostre gust, podeu desviar la mirada cap a qualsevol dels seus treballs fotografics. En té una bona col·lecció i son tots ben interessants.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.