avatar

Erupció del volcà Chaitén

Conec un noi xilè (l’Aldo), que sap de la meva afició per la fotografia. Fa un temps em va fer arribar les fotos que va fer un amic seu, al seu país, a Chile, mentre era evacuat d’una zona on va entrar en erupció el volcà Chaitén.

Us imagineu com de petit s’ha de sentir un mentre està per allà sota? Jo trobo que les fotos són espectaculars, a veure què en penseu vosaltres.

Erupció del volcà Chaitén, 1Erupció del volcà Chaitén, 2Erupció del volcà Chaitén, 3Erupció del volcà Chaitén, 4Erupció del volcà Chaitén, 5Erupció del volcà Chaitén, 6Erupció del volcà Chaitén, 7Erupció del volcà Chaitén, 8

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Erupció del volcà Chaitén”

  1. Tu ho has dit. Espectaculars!!. Davant una exhibició de força tant gran de la natura et deus sentir tant insignificant. Tot i la por que passaria no et pots imaginar el que donaria per veure-ho en directe.

  2. Fantàstic! No m’agradaria pas ser a sota!

  3. Wow… tu amigo ha pensado en presentarlas en algún concurso? Enseguida evocan paisajes de otros planetas, como si perteneciesen a una película de ciencia ficción.