avatar

Filmografies condensades

Una part molt important del cinema es fotografia, gairebé en podríem dir que aquest és fotografia animada i en certa manera, la visió actual de la fotografia ha estat condicionada per el cinema. Grans directors han utilitzat  la fotografia per expressar-se i en les pel·licules s’utilitzen termes per definir els plans en cinema, que s’utilitzen també en fotografia, per tant es indubtable aquest lligam.

Valent-nos de YouTube podem veure unes recopilacions de filmografies de diferents directors on hi podem deduir aquesta influencia. No sabem si en barringer82 que és l’usuari que les ha penjat, a estat qui les ha elaborat i en tal cas una felicitació de part nostre ja que es un material fantàstic.

La mostra es la recopilació de l’Stanley Kubrick, però hi ha penjat les dels Germans Cohen, Tim Burton, Martin Scorsese , Michael Mann, Wes Anderson, Paul Thomas Anderson, David Lynch, Quentin Tarantino, a part de trailers i altres varis.

Trovat a pasa la vida

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.