avatar

Fotografies estereoscòpiques de finals del XIX

Fotografies 3D de finals del XIXLa fotografia estereoscòpica, altrament dita 3D, pretén transmetre la sensació de profunditat que tenim en la visió natural. Si prenem dues imatges amb la separació adequada i les mirem a través d’un visor que també ho sigui podrem gaudir d’aquesta profunditat.

A través de la pantalla podem també recrear aquest mateix efecte, amb un gif animat alternant les dues imatges.

A la pàgina Cursivebuildings ho han fet amb varis parells estereoscòpics provinents de la “New York Public Library“. L’efecte s’uneix a l’antiguitat de les imatges i ens dona una visió i una perspectiva diferent.

Trobat a Foto Microsiervos

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Fotografies estereoscòpiques de finals del XIX”

  1. ës curiós i potser divertit d’esntrada, pero cansa una mica no?