avatar

Inspirar-se es fàcil

MoodStream: un eina per despertar la inspiracióPodríem començar aquesta noticia amb aquella frase de “ja no saben que inventar!”….El conegut portal de imatges Getty ha presentat un nou servei que es diu MoodStream que ells defineixen com “…una eina dissenyada per ajudar a inspirar-se i portar la creativitat fotogràfica cap a diferents direccions.”

Es tracta d’una interfase que partint de la gran quantitat d’imatges de Getty fa una presentació personalitzada en la que es van succeint fotografies i fragments de vídeo amb la durada que nosaltres desitgem, la temàtica que triem ( optimisme, seriositat, nostàlgia, suavitat…), amb un fons musical que també podem triar i amb la modalitat de transició d’una imatge a l’altre ( per tall, fos a negre, diagonal…) que més ens agradi.

Aquesta eina pot resultar molt agradable per passar l’estona veient fotografies sense parar. Que ens inspiri o no, ja es un altre tema; cadascun té les seves fonts i aquesta  en pot ser una més.

Llegit a: Photografia

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.