avatar

Jornades de programari lliure

Del 2 al 5 de juliol es faran les VII Jornades de programari lliure. Obertes a tothom, s’han programat 4 dies d’activitats que van de les conferències i taules rodones, tallers, comunicacions i tutorials de diversos programes enmarcats dins la filosofia del programari lliure.

Dins el món fotogràfic destaca la conferència que realitzarà en Dave Coffin, autor del programa dcraw (molt present al taller que va realitzar en Guillermo Luijk per Espaifotografic el dissabte 28 de juny). Aquesta conferència està programada pel dijous 3 a les 15.30h.

També hi haurà un Taller de GIMP el dissabte 5 a les 10h a  càrrec de Lluïsa Núñez.

Les jornades es faran a l’edifici França de la Universitat Pompeu Fabra a Barcelona.

Per més informació podeu consultar la web de les jornades així com el programa complet.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.