avatar

La vitrina de Tino Soriano

Tino Soriano al Palau RobertLa nova “vitrina del fotògraf” del Palau Robert de Barcelona està dedicada a Tino Soriano, i més concretament, a una serie de trenta fotografies que resumeixen els deu anys de la seva continuada col·laboració amb la prestigiosa revista National Geographic. L’exposició es va inaugurar el 29 de maig, i es podrà visitar fins al 20 de juliol.

Pel que fa als continguts de l’interior de la vitrina, Soriano ha preparat un gran mural de tipus mosaic (200×90 cm) amb quinze fotografies i alguns objectes que l’han acompanyat al llarg de la seva vida professional, com ara diapositives o llibretes de notes, entre altres. Es una mostra breu però interessant del seu treball per National Geographic.

Tino Soriano, nascut a Barcelona, és fotògraf professional des de 1992. Premiat per la Unesco, l’OMS, la Fundació Word Press Photo, i posseïdor de sis guardons Fotopress. Ha escrit i il·lustrat diferents llibres i col·labora amb publicacions com El País Semanal, el magazín de La Vanguardia, El Periódico, Viajar, Jano, Geo, Paris Match, l’Express o Los Angeles Times, entre altres. Des de l’any 2001 és fotògraf de la National Geographic Society, amb seu a Washington.

Palau Robert
Passeig de Gràcia, 107 Barcelona (veure mapa)
De dilluns a dissabte: de 10 a 19 h, diumenges i festius: de 10 a 14.30 h

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.