avatar

Les Illes a la casa Amatller

Les Illes a la casa AmatllerLa Fundació Institut Amatller d’Art Hispànic i la Fundació “la Caixa” presenten a la Casa Amatller l’exposició “Camins de mar”. Fotografies de les Illes Balears, a partir del fons fotogràfic de l’Arxiu Mas.

Aquesta mostra aplega una selecció de seixanta quatre fotografies inèdites (entre les quals hi ha 5 estereoscòpiques) d’autors com Adolf i Pelai Mas realitzades entre els anys 1913 i 1928.

La mostra ens permet viure els ambients de les Illes d’aquella època, l’arquitectura d’edificis religiosos i civils, amb interessants fotografies d’interiors, i temes folklòrics i etnogràfics que permeten valorar la important tasca feta per diverses institucions, com l’Arxiu Mas que, des dels inicis del segle XX, han dut a terme una labor  de documentació sistemàtica que permet disposar avui de testimonis gràfics de gran valor, tant fotogràfic com històric.

Aquesta noticia la podeu llegir a la premsa aquí.

La exposició la podeu veure fins el 28 de setembre a la Casa Amatller.

Horaris: de dilluns a dissabtes de 10 a 20 h. / diumenges de 10 a 15 h.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.