avatar

Levi Van Veluw: autoretrats singulars

Levi Van Levuw, autorretrats singularsA la fotografia, com a totes les formes actuals d’art, una de les coses més difícils d’aconseguir és distingir-se d’alguna manera de tots el altres creadors. Perseguir un estil, temes i tractaments personals, punts de vista o tècniques alternatives, és probablement el leitmotiv de la feina de molts artistes. En aquest cas, en Levi Van Veluw ens mostra que és possible experimentar en una especialitat de la fotografia prou accessible com és l’autoretrat, i al mateix cop aconseguir crear coses noves, mai vistes abans.

Val la pena fer una visita a les galeries d’en Van Veluw. De ben segur que quedareu ben sorpresos. I qui sap si ho trobareu la inspiració i les idees pel vostre proper autoretrat!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.