avatar

Mama, tinc por!

Joshua Hoffin, fotògraf d\'espantsLes galeries d’en Joshua Hoffine no son aptes per a malalts cardíacs, persones impressionables, insomnes o amb tendència a mullar el llit a les nits. En Joshua recrea fotogràficament els nostres pitjors malsons, els terrors nocturns, allò que ja de ben petits ens feia demanar al la mama que no ens tanqués la llum del passadís i que deixés la porta una miqueta oberta.

En Joshua elabora les seves fotografies treballant com si estigues realitzant una pel·lícula de terror: amb escenari, vestits, elements d’ambient, màquines de boira, maquillatge d’efectes especials, etc. Fa servir llum continua per aconseguir millors efectes de boira i per donar cert to càlid a les imatges. No fa servir el Photoshop més que per retocar petits detalls i per ajustar contrast i color per la impressió de les copies.

Sí, les fotos d’en Joshua es poden comprar. Impreses sobre paper d’arxiu sense pigments, 100% cotó i amb acabat enllustrat, deuen fer goig. Ara, no seria jo qui penjaria una foto d’aquestes al meu dormitori. Mare meva quina por!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.