avatar

Nikon Capture NX2

Nikon Capture NX2El proper dia 20 de juny Nikon posa a la venda una nova versió del programa de revelat digital NX, Nikon Capture NX2, que incorpora com a gran novetat el que anomenen U-Points, eines de correcció selectiva que permeten treballar sobre zones concretes a partir d’un punt d’anclatge sense afectar a la resta de la imatge.

Aquests Selection Control Points permeten doncs aplicar millores del tipus “Unsharp Mask” i “D-Lighting” sobre zones específiques sense haver d’igualar tota la fotografia. El programa treballa també arxius TIFF i JPEG a part del Raw (NEF) i millora, tant en velocitat de treball com en simplicitat, la versió anterior en tots els processos.

Aquesta optimització es fruit de la competéncia que ofereixen altres programes com Adobe Lightroom i Aperture.

Els usuaris d’aparells Nikon es queixen amb raó pel fet que consideren que la marca hauria d’incloure aquest programa, directament, en la compra de càmeres de gama mitja-alta sense cap cost addicional.

Compatible amb Windows Vista i XP i Mac OS X es posarà a la venda pel preu de 199€

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.