avatar

Paisatge industrial

Paisatge industrial, de Joulien RoumagnacDels molts fotògrafs aficionats que disposen de webs a la xarxa n’hi ha alguns que pràcticament, veient les seves galeries, podríem qualificar de professionals encara que no s’hi dediquin ja que les fotografies parlen per sí mateixes.

Aquest es el cas de Julien Roumagnac, un francès que viu al Canadà i que hem descobert mentre parlavem de la sortida que varem anomenar “fabril” que un petit grup de gent d’espaifotografic va fer fa pocs dies.

Potser alguns ja el coneixeu, pels qui no en saviem res, el Julien té una web molt ben dissenyada, molt complerta, molt accesible (ens convida a criticar i a comentar les seves fotos) i amb galeries dedicades a diversos temes i una de les més interessants en concret, d’espais industrials, que val la pena de veure.

Inclou articles i tutorials força interessants en francès i en anglès.

Recomanem aquest personatge i una visita per la seva web i qualsevol de les seves galeries.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Paisatge industrial”

  1. Molt guapes les fotos i molt interesant el disseny de la web