avatar

Recuperar imatges

Zero Assumption Recovery, programa per recuperar fotografiesUn dels pitjors malsons que es podien viure quan treballàvem amb negatius es que al treure el rotllo del tank, un cop revelat, no hi hagués absolutament res a la emulsió. Ara, en el mon de la fotografia digital l’equivalent a una sorpresa d’aquest “calibre” seria el de una errada per part nostre en formatejar sense voler la tarja de memòria o una fallada interna d’aquest dispositiu, que acostuma a ser bastant fràgil.

Si ens passa això, si perdem algun arxiu dins qualsevol tipus de dispositiu de memòria, podem esmenar-ho amb un nou software que es diu Zero Assumption Recovery. Un programa que ens pot ajudar a salvar situacions complicades en molts cassos.

El ZAR, pot recuperar imatges malmeses dins un disc dur formatejat, o dins qualsevol tarja deficient. Els formats que pot recuperar son els TIFF, JPG, GIF i alguns RAW com els de Canon. Per la funció de recuperació de imatges, ja que té d’altres aplicacions, es pot utilitzar lliurement, sense cost.

Font: Mobile Computer

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.