avatar

Taller avançat de RAW, per Gui Luijk

Taller avançat de revelat de RAWsEl proper dissabte 28 de juny organitzem el primer taller de fotografia des d’espaifotografic. Es un taller teòric-pràctic sobre revelat avançat de RAW.

El taller tindrà lloc al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i el preu és de 100€ amb el menjar inclòs al Rest. La Taverna de Les Sedes. Inscripcions fins el 25 de juny, a info@espaifotografic.cat o al telèfon de Joan López 670 91 02 66.

Trobareu més informació detallada en aquesta pàgina o be directament a la web d’en Guillermo Luijk. Podeu aclarir les vostres dubtes a través del nostre email. Si ho desitgeu podeu baixar-vos el pòster (en català i en castellà) per tal d’imprimir-lo i aixì col·laborar en la difusió del taller.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Taller avançat de RAW, per Gui Luijk”

 1. Dice que llevemos el portátil pero en ningún momento especifica qué sistema operativo necesitamos, he visto que DCRAW tan sólo funciona en Windows.

  No me gustaría pagar los 100€ y encontrarme con que no voy a poder hacer nada.

 2. Veo que has podido averiguar por ti mismo que DCRAW funciona bajo Windows (también MacOS). Y siempre queda la opción de hacer la pregunta a los organizadores, a través de la web o por email.

  Lo curioso es que en la noticia hay un enlace, indicado como DCRAW, que lleva a un detallado tutorial del propio GUI donde explica qué es el DCRAW, como obtenerlo, su instalación y uso.

  Seguramente se te pasó por alto esta información.

 3. Aixxxx… ja m’agadaria anar-hi ja… Conec el Gui de Canonistas i és molt interessant tot el que explica… però és que son molts calers, no tinc portàtil i el dcraw i tots aquests programes no els conec…

 4. Enhorabona a la organització de EspaiFotografic, en GUI es un expert en la materia i un tio que parla amb molt de coneixement de causa :-)

  Segur que el curs val molt la pena :-)

 5. Vaja!
  Tinc un examen el 28 i no el porto com per passar-me tot el dissabte revelant. Hi vull anar de debó, vaja… Un curs molt bo, en serio. En GUI en sap molt, apendreu segur!!
  Salutacions!