avatar

Trobada de fotobloguers europeus 2008

Barcelona 2008: trobada de fotobloguers europeusAquest és quart any que es celebrarà la Trobada de Fotobloguers Europeus. Les anteriors edicions de Londres, Amsterdam i Berlin tenen aquest any la seva continuació a Barcelona. La idea és coneixes personalment, fer fotos, compartir experiències i pasar una bona estona. La trobada es celebrarà el cap de setmana del 5 al 7 de setembre.

Aquesta trobada, com l’anterior, l’organitza europe photobloggers, que aplega un bon nombre de aficionats i professionals de la fotografia que mostren les seves obres en fotoblogs personals. A més, cada any compten amb el patrocini de diverses empreses.

Podeu consultar informació detallada a la web oficial de la trobada, on també us podreu inscriure si voleu participar.

Llegit a barcelona.photobloggers.org

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.