avatar

Trofeu MontPhoto

Trofeu MontPhoto 2008El concurs Montbarbat de fotografia de natura i muntanya, organitzat pel Centre Excursionista de Lloret de Mar, va complir 10 anys el 2007. Pel 2008 han decidit apostar definitivament pel format digital i han canviat de nom: Trofeu Montphoto.

A partir de l’1 de juny es poden enviar els CD o DVD amb 3 fotos de cada un dels temes: Muntanya, Natura, Denúncia i Espais naturals de Girona.

El termini de lliurament acaba el 10 de setembre i s’enceta una fase de selecció d’obres a través de la web del concurs.

Per saber més i veure les bases completes: www.montphoto.com

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Trofeu MontPhoto”

  1. Si noi, i a més unes fotos molt bones. I mirant-ho be, cada any es veu una certa tendència, suposo que deu ser les preferències del jurat o potser una mica la tendència de tal com es fan les fotos aquell any potser…