avatar

Un altre concurs, aquest cop a Castelló d’Empúries

Castelló d\'EmpúriesSé que és una mica tard (el termini acaba el 18 de juny), però potser algú encara és a temps d’apuntar-s’hi o si viu a prop, potser s’hi voldrà passar a veure quin material s’hi ha presentat. Parlo del concurs de fotografia que organitza l’Ajuntament de Castelló d’Empúries (Alt Empordà) cada any (des d’en fa tres), més o menys per aquesta època. Com deia, aquest any n’és la tercera edició i el lema del concurs és “les pedres parlen“.

Segons paraules del regidor de cultura, amb aquest concurs, aquest any “es pretén promocionar la riquesa arquitectònica i històrica de casa nostra i així sensibilitzar als participants de l’alt valor patrimonial del nostre municipi”.

Sigui com sigui, més enllà del concurs, em permeto recomanar-vos que si en teniu l’oportunitat visiteu aquest poble si mai esteu per la zona, perquè realment les pedres que hi ha han vist moltes coses, i té racons amb molt d’encant, i molt fotogènics.

Per a les bases del concurs i més informació, visiteu aquest enllaç.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.