avatar

Arriven les vacances!

Vacances d'estiu

Demà som primer d’agost i, com molts de vosaltres, encetem les nostres vacances. Això no vol dir que pengem el retol de “Tancat fins setembre”. El que sí farem és baixar el ritme de publicació de noticies una mica, de manera que hi haurà una diària en comptes de dues, com fins ara.

Espaifotografic.cat te encara pocs mesos d’història, però han estat uns mesos enormement satisfactoris. La vostra rebuda, el recolzament que ens heu donat, les vostres crítiques i suggeriments, les vostres felicitacions, la vostra participació, ens animen a continuar treballant i esforçant-nos en fer d’aquesta web la vostra preferida.

Tornarem doncs al setembre, amb forces renovades i disposats a continuar fent créixer espaifotografic. Comptem amb vosaltres.

Bones vacances i que feu un munt de fotos!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Arriven les vacances!”

  1. Molt bones vacances per vosaltres també companys, que amb l’intens ritme de publicació d’articles i continguts de la web, les teniu mes que merescudes!!
    Els que no ens anem enlloc continuarem fent ullades de tant en tant per continuar aprenent i gaudint d’aquest magnífic espai fotogràfic.
    Bon estiu i bones fotos!

  2. Bones vacances a tots!