avatar

Arthur Mole i milers d’homenets

L'oncle Sam, per Arthur MoleL’Arthur Mole, un emigrant anglès i fotògraf ambulant, va organitzar tot just abans de la I Guerra mundial una mena de sessions fotogràfiques multitudinàries, grans coreografies que dirigia ell personalment des d’una alta torre i que varen servir per donar moral i ressaltar aquests símbols patriòtics de que els americans n’estan tant àvids.

Lo del Spencer Tunning es queda curt al costat d’aquest ja que gràcies al clero i als militars havia reunit fins a 30.000 persones. Un fet únic que va tenir com a resultat una serie de fotografies amb un regust kitsch però no per això menys sorprenents.

Hem de tenir en compte que no deu ser fàcil governar a tanta gent i que corregir l’efecte  de la perspectiva condiciona a tenir molta més gent al darrera que al davant.

Podeu trobar-ne més informació a: Cabinet Magazine , a Amazing Filtered Things o a desgana

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.