avatar

Els mals retocs o el misteri de la ingravidesa

Hi ha un pàgina molt bona amb imatges dels desastres que es poden arribar a fer amb Photoshop. Com que tothom en sap, les hores son més curtes i els salaris encara més, llavors surt el que surt.

No crec que sigui el cas de Tous, ja que han fitxat a la Kylie Minogue per la campanya d’enguany, i això barato no deu ser; però el fotògraf, el retocador o qui els hi hagi fet la web els hi han colat una de grossa (o unes quantes) als del conegut osset.

L’efecte mirall, que ara està tant de moda, no podríem dir que sigui difícil de fer, però com amb tot, s’ha de tenir un cert criteri, sentit comú i sensibilitat, que deia un bon amic. Hi ha qui fa anar el PS i no té cap d’aquests últims atributs, llavors l’efecte mirall pot convertir-se en l’efecte “levitation”.

Com el d’aquestes tasses, que desafien la gravetat. O qui no quedaria perplex davant d’aquestes bosses que leviten miraculosament, o meravellat amb els usitus saltarins. I això no ho es tot, n’hi ha molt mes a la pàgina de Tous.

Tot plegat va una mica de broma, però potser si no ho canvien, un dia d’aquests també sortiran al Photoshop Disasters.

Vist a Kantanga

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Els mals retocs o el misteri de la ingravidesa”

 1. Nois, no se com us ho feu però us felicito per la qualitat i contingut de les noticies que poseu darrerament.

  Aquesta realment s’ho val, jeje

  Endavant companys

 2. He recordat que tenia aquesta adressa guardada, aqui si que han fet be el tractament

  http://www.biegel.biz/potc_ring_e.html

 3. M’he estat mirant la web de la Tous i a mi em sembla que no és un error el muntatge que han fet.. no crec que hagin “colat” res. Penso que el què busquen és precisament això l’efecte “levitation”.
  La meva humil opinió és que ells buscaven jugar amb això i “trencar” una mica la tendència fent una cosa “igual però diferent”.
  En la majoria de muntatges que han fet, hi ha aquest “efecte” i gairebé sempre segueixen el patró de un objecte toca a “terra” i la resta “leviten”.

  Un altre tema és si agrada o no.. si té criteri, sentit comú o sensibilitat. Això ja depèn de cadascú.

 4. Discrepo Gerard, això està fet a la brava o esta fet amb un plugin d’aquest que ho fa automàtic. Imagina que tens raó i ho haguessin volgut fer amb l’efecte de levitar. Com creus que haguessin estat els reflexos de la imatge de les tasses? Tu creus que en el reflex es veuria els interiors dels plats? El cas de les tasses es evident, ho han fet així perquè no en saben mes…
  El criteri i el sentit comú l’ha d’aplicar la gent que fa la feina, que per això el paguen i suposen que el te.
  Et recomano la pàgina de Photoshop Disasters, ja veuràs com n’hi ha molts als que se’ls suposa i no en tenen el més mínim, jeje
  I en quan a reflexos mira aquests que naturals que son

  http://bp3.blogger.com/_EHZsoUS6SIA/R_vcnKO2hBI/AAAAAAAAAK8/YvuNUvW09UQ/s1600-h/renault.jpg

  http://bp2.blogger.com/_EHZsoUS6SIA/R_0ycnPtAxI/AAAAAAAAALc/8xtiaYEFy_A/s1600-h/yahoo.jpg

  Es una pifia o han volgut fer ” un efecte”?