avatar

Elliot Erwitt: fotògraf d’oportunitats

Elliot Ewritt: fotògraf de les oportunitatsElliot Erwitt és un dels grans mestres de la fotografia del nostre segle. És especialment conegut per les seves fotografies de situacions quotidianes, absurdes i incongruents.

Nascut a Paris el 1928, va començar la seva carrera fotogràfica a la dècada dels 40. Va començar treballant en un laboratori revelant copies de fotos d’artistes de Hollywood y més tard com a fotògraf per diverses publicacions.

En un dels seus viatges va conèixer en Robert Capa, Edward Steichen i Roy Stryker, que li van fer de mentors. L’any 1953 va ser convidat a formar part de l’agencia Magnum Photos, de la qual seria president 15 anys més tard.

La càmera d’Erwitt ha captat molts protagonistes de la història contemporània com John Kennedy, Richard Nixon, Ernesto Che Guevara, Nikita Jrushchov, Marilyn Monroe i Jacqueline Kennedy, entre d’altres. Elliot Erwitt és una de les figures més destacades de la fotografia moderna i la seva influencia encara és vigent en l’actualitat. Un cas prou evident és l’obra d’en Matt Stuart, del que ja varem parlar en aquesta web.

Us recomanem una visita a les galeries d’en Elliot Erwitt, que són un autentic regal per la vista i l’esperit.

Trobat a Uno de los nuestros.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.