avatar

Fotografia en temps de guerra

cartellEl passat dissabte es va inaugurar al Museu-Memorial de l’Exili, a la Jonquera, la exposició fotogràfica “Israel-Lebanon 2006″ dins el marc del programa d’activitats temporals d’aquest Museu.

Les obres que integren aquesta mostra provenen de quatre reporters de guerra reconeguts internacionalment: Heidi Levine, Ziv Koren, Michael Robinson Chavez i Stephanie Sinclair, que colaboren habitualment amb publicacions com Time, Newsweek, Stern, Chicago Tribune, Paris Match o Washington Post entre d’altres.

L’exposició mostra 106 fotografies que reflecteixen la desesperació d’una població civil -tant la jueva com la palestina- que es veu immergida enmig d’una guerra en la qual no hi té res a veure i recullen el conflicte que es va desencadenar durant l’estiu del 2006 quan l’estat d’Israel va envair el sud del Líban en una operació militar, contra Hezbol-làh, que va suposar la destrucció d’una part d’aquest país, que sempre ha estat al límit de la guerra civil.

Podeu llegir aquí les trajectòries professionals dels fotoperiodistes.

Del 20 de juliol al 14 de setembre de 2008.
Museu Memorial de l’Exili, c/ Major, 43-47, La Jonquera.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.