avatar

Fotografia fina: Giedrius Varnas

Arbres en línia. Warmond, Holanda (2005). Giedrius Varnas.No ens cansem de recomanar-vos la visita a webs de fotògrafs que ens han cridat l’atenció per la seva obra i la singularitat de la seva visió. Estem convençuts que examinar atentament el treball d’artistes de qualitat és una de les millors maneres de aprendre i arribar a desenvolupar el nostre propi estil fotogràfic. I si no es dona el cas, sempre és un plaer per la vista i l’esperit.

En relació a tot això, us recomanem que visiteu la web d’en Giedrius Varnas. Amb experiència en les tècniques de la fotografia tradicional, el salt a la tecnologia digital li permet assolir amb més facilitat resultats tant o millors dels que obtenia en la foscor del laboratori, segons explica. Ara bé, les seves manipulacions es limiten a les reserves, cremats, control del contrast i algun retoc. La fotografia d’en Varnas es basa en l’honestedat i el registre fidel del que veu.

Nosaltres pensem que hi ha quelcom més, a les seves fotografies. Pensem que hi ha autèntica poesia visual.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.