avatar

Encetem una nova secció: Exposicions Virtuals

Amb aquesta nova secció volem donar a conèixer l’obra dels participants a espaifotografic. Si voleu que les vostres fotografies siguin exposades virtualment a espaifotografic, només cal que ens ho feu saber i ens envieu les vostres imatges, adjuntant un breu text introductori com a sinopsi de la exposició. Evidentment les fotografies han de tenir una certa qualitat, una intencionalitat clara i un nexe comú entre totes elles, que puguin valorar-se com un conjunt.

Per aquesta primera ocasió tenim l’exposició Memòria Fina, l’Alzheimer de Daniel Padró. Un treball fet des de’l respecte i la visió cuidada de la persona i la malaltia. Una selecció de 15 imatges que ens mostren el dia a dia d’aquest mal que afecta no tan sols a qui el pateix sinó també als seus propers.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.