avatar

Kevin Connolly: un punt de vista diferent

Home; Cluj Napoca, RomaniaSegurament tots estem d’acord que una de les característiques més valuoses d’un fotògraf, allò que el distingeix dels altres fotògrafs, és la capacitat per tenir un estil propi, una visió única, un punt de vista personal. En Kenin Connolly el té, ho vulgui o no: va néixer sense cames.

Al 2005 va començar a anar en monopatí i a fer fotos. Al 2006 va començar a voltar món i, a poc a poc, va anar arreplegant el material per la seva primera exposició: The Rolling Exhibition. Us recomanem que feu una visita a la galeria de l’exposició. Es ben bé el mon des d’un altre punt de vista.

En Kevin viu actualment a Montana (USA) on fa de fotògraf i esquiador professional. Per saber més dels seus projectes, podeu visitar la seva web personal.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.