avatar

Mürat Süyür: fotografia conceptual

Mürat Süyür, fotografies conceptualsMürat Süyür és un fotògraf turc, nascut a Istambul al 1984. Sembla ser que va començar dibuixant caricatures, quan era nen, i la seva carrera fotogràfica arrenca a principis de 2005, com a fotògraf publicitari primer i de moda després. I en tant poc de temps, s’ha fet amb un estil propi amb el que crea unes fotografies extraordinàries.

Em Mürat ens fa pensar en Chema Madoz, amb el que guarda punts en comú per les seves fotografies conceptuals. A diferència del blanc i negre estricte d’en Madoz, en Mürat hi afegeix el ingredient del color, vibrant, saturat i sovint protagonista indiscutible de les seves imatges. Fa servir un llenguatge visual personal, impregnat del seu sentit de l’humor i desbordant imaginació, que s’inspira en l’art surrealista. Les seves composicions, amb pocs elements i ben senzills, ho expliquen tot ben clar.

Us convidem a fer una visita a les seves galeries, que son una autèntica font de plaer visual i de sorpreses, foto rera foto.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Mürat Süyür: fotografia conceptual”

  1. Quina trobada! He gaudisfrutat de valent amb aquest paiu.