avatar

Olimpiades de la tercera edat

Aviat ens inundaran altre cop de rècords, de imatges boniques de cosos treballats per l’esforç i la competició. Tornen les olimpíades, aquest cop a Pekin i segur que haurem de veure moltes imatges i potser fins i tot haurem de fer algun anunci.

Aquestes imatges també son de cossos treballats, potser també per l’esforç, però molt més per l’edat. Son dels 2007 US National Senior Olympics de Louisville, Kentucky i dels 2007 World Masters Championships de Riccione, Italia; una mena de jocs però per a la tercera edat que ha sabut retratar molt be la fotògrafa Angela Gimenez.

L’home que veiem a la imatge te 95 anys i va quedar segon a la carrera de 100 metres llisos, no diu el temps però.

Ho hem trobat a “a desgana

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.