avatar

Ori Gersht: Blow Up

Ori Gersht: Blow UpOri Gersht es un fotògraf nascut a Israel i amb un currículum bastant extens.

Volem destacar-ne la serie Blow Up, en que els motius florals en són els protagonistes, però d’una manera ben curiosa. Les imatges ens recorden a natures mortes d’algun pintor del XIX, però en aquest cas l’autor ha jugat amb tot un munt de conceptes.

Les flors han estat prèviament congelades amb nitrogen, al que a propiciat que es tornessin summament fràgils, jugant després a congelar doblement amb la caiguda i literal explosió d’aquestes.

Les flors, que s’utilitzen sovint com a símbol de pau esdevenen víctimes en aquestes imatges, però revelant-nos una bellesa que només podem percebre amb la càmera, quelcom que Walter Benjamin va anomenar “inconscient òptic”.

Descobert a evasèe

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.